FÖR EN ENKLARE VARDAG

massor av städredskap mot en blå bakgrund

Varmt välkommen till Atris Städservice AB! Vi hjälper dig med allt inom Städservice. Detta gäller såklart både in- och utvändiga uppdrag samt oavsett storlek. Vi genomför alltid ett grundligt arbete som ger hög kvalitet. Oberoende av uppdragsstorlek upprättas avtal för att du ska känna dig trygg. Miljö och hållbar framtid är en viktig faktor hos oss. Det gör att vi endast använder material som är skonsamma mot miljö, människor och djur.

Atris Städservice AB finns i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg och Lomma med omnejd. Vi på Atris Städservice utför alla typer av städservice till både privata bostäder och företag. Vi kan hjälpa dig med alla tänkbara sysslor i hemmet. Exempel är hemstädning, veckostädning, flyttstädning, flytthjälp, storstädning, fönsterputsning, trädgårdshjälp mm.
Vi erbjuder även en rad andra tjänster, exempelvis kontorsstädning, trappstädning ytterligare butiksstädning. Vår ambition är att ge dig en enklare vardag. Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi är ett försäkrat företag som utför städning med garanti. Kontakta oss så berättar vi mer!