Hemstädning

Atris Städservice AB
hink med olika städredskap och en mopp bredvid
Städare med rosa handskar torkar av med en rosa trasa

Överlåt hemstädningen till oss

Det finns många krav i livet. Varför ska hemstädningen vara en av dessa? Släpp kraven på att ha det perfekta hemmet och låt proffs sköta jobbet åt dig så du kan tänka på annat. Vi på Atris Städservice har städare som kan göra hemstädning och vi vet hur svårt det är att få tiden att räcka till ibland. Detta innebär att du kan luta dig tillbaka och låta oss städa huset åt dig. Våra städare har en erfaren och stor kunskap vilket gör att du kan känna dig trygg med att låta oss sköta hemstädningen. Tillsammans med professionella redskap samt kunskap kommer städningen att genomföras med ett skinande resultat. Hos våra städare finns en omfattande kunskap och erfarenhet av många olika sorters svåra fläckar. Alla hemstädningar görs med målet att du som kund ska känna dig fullständigt nöjd med renligheten samt resultatet.

städning med kvalitet och noggrannhet

Vi på Atris Städservice har en stor erfarenhet hemstädningar. Det är ett av våra vanligaste uppdrag. Under hemstädningen krävs det noggrannhet samt kvalitetsmedvetenhet. Inte desto mindre har våra anställda en rad olika kompetenser och erfarenheter av att städa hus sedan tidigare. Alla våra rengöringsmedel är vänliga mot djur och natur så du inte behöver oroa dig för farliga ämnen och kemikalier. Oavsett storlek på hem och behov finns det städare som är redo och klara att göra en hemstädning. Ytterligare med vår erfarenhet i kombination med effektivitet kan du anlita oss för en förstklassig klinisk hemstädning.

en man som torkar av spisen
Atris Städservice AB finns till för dig

Hemstädning så du kan göra annat

Vi kan göra hemstädning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg och Lomma med omnejd. Genom att anlita oss behöver du inte tänka på att städa hemmet. Vi kan däremot inte garantera ett stressfritt liv, men vårt mål är att underlätta vardagen för dig genom att hjälpa dig med hemstädningen. Som nämnt erbjuder vi hemstädning. Oavsett hur stort eller litet behovet av hemstädning är finns vi här för dig. För att poängtera har vi på Atris Städservice mycket kunskap och erfarenheter inom hemstädning. För oss är inget jobb för svårt. I slutändan är det viktigaste att du som kund är nöjd med hemstädningen. Har du något behov av hemstädning, tveka inte att höra av dig till oss!