Fönsterputsning

Atris Städservice AB
blåa fönsterputsnings redskap
en hand med gul handske putsar fönster

Fönsterputsning för gnistrande resultat

Vi erbjuder fönsterputsning i Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg samt Lomma med omnejd. Tillsammans med noggrannhet och erfarenhet ser vi till att erbjuda bra priser på fönsterputsningen. Med andra ord ger vi våra kunder ett kristallklart resultat. Fönsterna blir gnistrande rena, utan ränder och spill när våra professionella städare är klara med fönsterputsningen. Denna syssla blir oftast bortglömd eller bortprioriteras. Närmare bestämt, finns det så mycket annat underbart i livet som behöver göras. Fönsterputsning är en syssla som är det sista man vill göra. Överlåt därför fönsterputsningen till oss. En av våra grundstenar är att vi inte är klara med fönsterputsningen förrän det är skinande rent. Med andra ord strävar vi för att leverera ett perfekt resultat av fönsterputsning så du kan tänka på annat.

Fönsterna är husets ögon

Det sägs att fönsterna är som husets ögon. Som ett resultat av fönsterputsning förbättras utsikten samt ger fasaden ett fräschare och trevligare utseende. Det är fönsterna som utgör den större delen av husets utseende. Utan fönsterna är det inte mycket kvar av husets utseende. Vid högtider såsom pollensäsong samt höst samlas det ett tjockt lager med smuts på fönsterna. Effekten blir att det blir svårare att se ut samt tar fokus från husets fasad och fönster. Fönsterputsningen blir därför en viktig del för trevnaden. Men det är inte alltid tiden och orken finns för denna uppgift.

en kvinna som putsar fönster utanför hus
gula handskar som putsar fönster med en gul trasa

komfortabel fönsterputsning

Med det i åtanke, anlita fönsterputsning för en sak mindre att göra. Vi har kunskapen, erfarenheten samt redskap som behövs för kliniskt rena fönster. Tillsammans med kunden hittar vi den bästa lösningen så att fönsterputsningen blir så effektiv och förmånlig som möjligt. Med andra ord, anlita oss för fönsterputsning och att spara tid i vardagen. Lägg den frigjorda tiden på roligare saker exempel att umgås med familjen. Varmt välkommen att kontakta oss för fönsterputsning.