Flyttstädning

Atris Städservice AB
kvinna som moppar golv framför flyttkartonger
kvinna som torkar bord framför flyttkartonger

Anlita flyttstädning för flytande flytt

Det är inte det roligaste att göra en flyttstädning och städa ur den gamla bostaden när den nya bostaden väntar med uppackning och inredning. Som en konsekvens av att anlita en städfirma under flytten kan du fokusera på annat och låta flyttstädningen skötas av yrkespersoner. Som professionellt städföretag har vi rätt städmaterial och vet vad som förväntas av en flyttstädning. Mot den bakgrunden, låt oss ta hand om flyttstädningen så du kan tänka på annat. Vi kan garantera dig att den gamla bostaden blir ren. För att poängtera gör vårt professionella städteam ett ordentligt jobb in i minsta detalj.

ett noggrant resultat

Anledningen till en flyttstädning är huvudsakligen att förbereda bostaden till nästa ägare. Detta medför att kraven på renligheten är därför väldigt höga för ett godkänt resultat av städning. Förutom att du som anlitar oss ska bli nöjd vet vi att även den som flyttar in även ska vara det. Det komplexa i flyttstädningen är att det inte finns några tydliga riktlinjer på vad som är tillräckligt rent. Det är upp till den som besiktar bostaden som avgör. Viktigt att inse är att en flyttstädning som inte blir godkänd blir dyr. Med andra ord är det därför extra viktigt att göra en grundlig städning som garanterar att det inte finns något att anmärka på.

kvinna som putsar golv framför flyttkartonger
kvinna med hink och svamp i handen som tittar leendes mot kameran

Godkänd flyttstädning

Till följd av att vi ska kunna uppfylla de högsta kvalitetskraven har våra städare erfarenheter sedan tidigare flyttstädningar, kunnig personal samt professionella redskap. När du lägger en offert behöver vi veta hur många kvadratmeter som behöver städas och eventuella biytor. Med tydlig information blir det lättare att anpassa den prisvärda och effektivaste lösningen till flyttstädning för dig. Genom att anlita oss till flyttstädningen blir det ett moment mindre som ska hållas koll på och blir flytten smidigare genomförd. Oavsett uppdrag blir resultatet skinande!