Flytthjälp

Atris Städservice AB
en kvinna som tejpar en flyttkartong
en hög med flyttkartonger mot en ljusblå vägg

sluta slit och stressa under flytten

Förutom att erbjuda flyttstädning kan vi även hjälpa till med flytthjälp. Vi bär ut ditt bohag från bostaden du flyttar ut från. Dessutom transporterar vi det samt lyfter in till din nya bostad. Under en flytt finns det mycket som måste organiseras samt hålla redas på. Genom att anlita oss som flytthjälp har du en sak mindre att tänka på under flytten. Du kan därför fokusera på det roliga med den nya bostaden som väntar. Vi garanterar dig att flytten underlättas om du har flytthjälp. För att poängtera låter du bohaget hanteras i trygga händer av våra professionella medarbetare.

Smidig flytt med flytthjälp

 I syfte att själv slippa bära allt tungt och transportera bohaget flera sträckor brukar familj och nära huvudsakligen agera flytthjälp. Som tack bjuds det på pizza i den nya bostaden. Oftast tar man inte hjälp av en flyttfirma till följd av att hålla nere kostnaderna. Effekten blir mycket slit, träningsvärk, samt utmattning ytterligare ond rygg flera dagar efteråt. Men varför låta sig själv och de nära slita under flyttdagen? Varför inte anlita oss till flytthjälp som jobbar med det samt har rutiner under en flytt? Effekten blir tidseffektivare, säkrare samt enklare flyttdag.   

arbetare i orange arbetsdräkt som tejpar igen en flyttkartong
en man som tittar ut genom ett fönster i sin nya bostad

en behagligare flytt

Som en konsekvens av att anlita flytthjälp under flytten kan du fokusera på annat och låta flytten av bohaget skötas av yrkespersoner. Detta medför att flytten blir enklare och smidigare för dig som flyttar. Vi har erfarenheter sedan tidigare kunder som anlitat oss för flytthjälp. Till följd av det kan vi erbjuda de bästa lösningarna för dig med kunnig personal samt redskap som effektiviserar arbetet. Du sparar på din och de näras ryggar samt slipper träningsvärken som uppstår och håller i sig flera dagar efteråt. Mot den bakgrunden, anlita oss för flytthjälp så du kan fokusera på annat denna viktiga dag.